Beaucoup de conditions de santé différentes peuvent affecter les nerfs, les muscles, ou les flux de sang qui est nécessaire pour avoir une érection. Le diabète, l'hypertension artérielle, le durcissement des artères, les blessures de la moelle épinière, la sclérose en plaques peuvent contribuer à ED. La chirurgie pour traiter la prostate ou de la vessie problèmes peut également affecter les nerfs et les vaisseaux sanguins qui contrôlent une érection. Où achat priligy france vous avez trouvé une pharmacie online ici https://trendpharm.com/ priligy . Le principal symptôme de l'éjaculation prématurée est une éjaculation incontrôlée soit avant ou peu de temps après un rapport sexuel commence. L'éjaculation se produit avant que la personne le souhaite, avec une stimulation sexuelle minimale. Una disfunción eréctil es la impotencia de obtener o mantener una erección. comprar propecia sin receta en madrid saber cuál es el medicamento ideal para usted depende de diferentes factores.

Translator

Facebook

Belgian Gentlemen Driver’s Club 2012 / Zolder

Bijna 40 bolides op de startgrid voor de derde van het seizoen

Initieel was de derde race voorzien voor de 1ste mei, maar omdat er een extra dag zonder geluidsbeperking in Zolder vrijkwam, is de derde manche van de Belgian Gentlemen Driver’s Club (BGDC) 2012 twee dagen naar voor geschoven. Op zondag 29 april zijn er geen drastische geluidsmetingen, waardoor uitsluitingen en andere maatregelen hopelijk uit den boze zijn. Plaats dus aan de sport en de bijna 40 wagens !

 

We zijn dan al wel aan de derde meeting van het lopende seizoen toe, toch mogen we nog steeds nieuwe gezichten verwelkomen. We beginnen met Raphaël van der Straten, die een Renault Clio III inzet uit de ateliers van Benoît Blaise, een wagen die uiteraard in de legendarische kleuren van VDS Racing Adventures zal staan. Niemand minder dan Jérémy Princen, die een week geleden nog schitterde in de Rallye de Sombreffe, zal zijn teamgenoot zijn. De rode Clio met blauwe en witte strepen komt uit in de Klasse D van de Division 1.

 

Wat weg nog zien? Wel een tweede VW Golf II, identiek aan de wagen van Tony Kevers en Grégory Paisse, een referentie uit de BGDC, zal ook zijn opwachting maken. Zal de wagen even snel zijn als de andere bolide uit de ateliers van Jean-Marie Dehaye? Het antwoord volgt in Zolder, eens we de namen van de rijders kennen.

 

De indrukwekkende lijst van nieuwkomers omvat ook twee BMW 325i ClubSport Trophy van J.J. Motorsport, het levende bewijs meteen dat deze formule de mensen aanspreekt. Deze Duitse bolides die vrijwel standaard zijn, worden ingezet voor Vanneste-Goddart-Feraille en Gulicher-Smets, naast het exemplaar van Kristof De Neef, die weer een andere teamgenoot zoekt, nadat eerder al Jeffrey Van Hooydonk en Benoît Galand het stuur van de BMW namen.

 

Voeg daar nog een MINI Cooper S aan toe voor Koen en Thibaut Verlinde, de terugkeer van de Honda Civic #118 van Ronveaux-Hayon-Clermont, net als de Radical SR3 van René Brugmans en Christophe Geoffroy, die uiteraard in Division 2 uitkomt en we hebben weer een schitterend startveld voor alle liefhebbers van autosport in een prima ambiance.

De revanche van de Franssen Brothers?

 

Op het programma staat een wedstrijd van 150 minuten en uiteraard mogen we ons verwachten aan een strijd tussen de beste wagens uit de D1 en de D3. De broers Alain en Patrick Franssen (BMW M3)  dienden verstek te laten gaan voor de eerste Limburgse race en kenden pech in Spa-Francorchamps enkele weken later, maar nu zijn ze uit op een kletterende revanche. Ze mikken zowel hoog in de Klasse E van de Division 1, als in de algemene uitslag. Op hun weg komen ze zeker Neyens en Zadnikar (BMW M3), de eerste winnaars van het seizoen, tegen, maar ook Rudi Doms (BMW 325i), ditmaal met Johan Van Loo.

 

Uiteraard is het ook uitkijken naar andere wagens uit de Division 3, zoals de BMW Z3 die zijn debuut in Spa-Francorchamps maakte. Ronny Van de Water moet nog een teamgenoot kiezen, maar dat de wagen potentieel heeft, dat staat vast. Christian Heck zal zijn goede seizoensstart in de BMW M3 E36 willen voortzetten en doet dat met Smaël Haddouche aan zijn zijde. Ronchail, Ronchail en Duthoit gaan dan weer trachten hun opgave in de Ford Focus RS tijdens de Trophée des Fagnes te doen vergeten.

 

Nog meer schoon volk in de Klasse 2 liter van de D1, met de VW Golf II van Kevers en Paisse, die we in Zolder, naar goede gewoonte vooraan mogen verwachten. In het kielzog van de winnende Golf vinden we een meute Clio en we verwachten mooie dingen van Divoy-Asnong, Vanneste-Verhulst, Van Hulle-X, Lejeune-Maquet, Despriet-Lefort, Buffet-Buffet, Servranckx-Crabbe-Piessens, Brugma-Morlet, Uyttendaele, Van Bael en Mussen-Mussen-Brems. We zien ook steeds meer MINI Cooper S, met onder meer Yvan Muller, zonder Licops-Licops en Lacroix-Peiffer te vergeten.

 

In de Klasse C, maakt iedereen kans op een goed resultaat. De Honda Civic van Van Damme, Van Billoen en Deridder zal zeker op de dubbel mikken na de Trophée des Fagnes, maar de concurrentie zit op vinkenslag met soortgelijke wagens voor Lannaux-Thiroux en Ronveaux-Hayon-Clermont, naast een Suzuki Swift van Franken-Peeters.

 

De kwalificaties van de BGDC vinden tussen 11u15 en 12u05 plaats, terwijl de start van de race is voorzien om 12u50, voor 150 minuten spektakel. Het programma telt ook de Special Open Trophy (prototypes en open wagens), terwijl de toegang tot Circuit Zolder uiteraard gratis is en de goede sfeer de toon zal zetten…

Statistiques

Compteur d'affichages des articles
586109

Qui est en ligne ?

Nous avons 42 invités et aucun membre en ligne

Photos au hasard

bgdc2012-02-01.jpg