Beaucoup de conditions de santé différentes peuvent affecter les nerfs, les muscles, ou les flux de sang qui est nécessaire pour avoir une érection. Le diabète, l'hypertension artérielle, le durcissement des artères, les blessures de la moelle épinière, la sclérose en plaques peuvent contribuer à ED. La chirurgie pour traiter la prostate ou de la vessie problèmes peut également affecter les nerfs et les vaisseaux sanguins qui contrôlent une érection. Où commander kamagra sans ordonnance vous avez trouvé une pharmacie en ligne ici http://trendpharm.com/ #kamagra. Le principal symptôme de l'éjaculation prématurée est une éjaculation incontrôlée soit avant ou peu de temps après un rapport sexuel commence. L'éjaculation se produit avant que la personne le souhaite, avec une stimulation sexuelle minimale. Una disfunción eréctil puede ser el resultado de afecciones y enfermedades, medicación o estilo de vida. En primer lugar, es un problema físico. A menudo, factores psíquicos como el estrés y el miedo ayudan a mantener o empeorar los problemas eréctiles. Comprar kamagra en chile saber cuál es el medicamento ideal para usted depende de diferentes factores.

Translator

Facebook

 

 

Belgian Gentlemen Driver’s Club 2013

 

Aftrap op 16 maart in Zolder… voor 200 minuten!

 

Achter de schermen wordt er hard gewerkt om van de Belgian Gentlemen Driver’s Club 2013 weer iets schitterend te maken en uiteraard om klaar te zijn voor de start van het nieuwe seizoen. Jammer genoeg laat de Be Trophy Circuit Zolder tijdens het eerste weekend van het seizoen 2013 links liggen, maar dat verandert de plannen van de BGDC voor de eerste race van het jaar echter niet. En alles ziet er heel veelbelovend uit.

 

Niet alleen bevestigen wij onze race van zaterdag 16 maart, maar we gaan ook meer rijtijd voorzien”, aldus Patrick Van Billoen, één van de mensen achter de BGDC. “Na 45 minuten vrije trainingen zijn er nog drie kwartier kwalificaties voorzien en dan racen we 200 minuten lang, onafgebroken tussen 13u55 en 17u15! Op één dag worden er dus 290 minuten rijtijd voorzien, of vier en een half uur! Dat kan al tellen, hè.

 

Het deelnemersveld oogt met de dag beter voor de eerste afspraak van het seizoen, met de terugkeer van de BMW M3 E36 van de broers Verwimp. Deze wagen is bijzonder degelijk en efficiënt, dat zagen we al tijdens de finale van de BGDC 2011, toen ook al in Zolder. Zij zijn dus een kanshebber op de zege. De familie Petroons is er ook weer bij, met een BMW M3 E46, terwijl de onmisbare Herman Servranckx een nieuwe wagen voorziet, als vervanger van zijn Renault Clio II. Leo Bylemans zal een bijkomende Mini Cooper S voorzien voor Watsiels, Watsiels en Boeykens, Van den Abbele zal een 1600cc-wagen inzetten om te schitteren in de Klasse C van de Division 1, Benoît en François Semoulin werken aan een nieuw project en de bekende dealer Buga uit Antwerpen zet voor de eerste race twee Abarth 500 in. 

 

De kers op de taart komt van de BMW ClubSport Trophy, een initiatief van Jan Horemans, die op … 11 BMW 3 Reeks E46 tot E90 rekent en dat vanaf de eerste manche van BGDC 2013, terwijl er nog steeds bijkomende projecten op stapel staan. We weten ondertussen ook al dat het zeer goede evenwicht tussen de verschillende deelnemers van de BMW ClubSport Trophy garant staat voor schitterende wedstrijden. Dat zal dus ook nu weer het geval zijn!

 

Op 16 maart zal Circuit Zolder zeker een stevige start van de Belgian Gentlemen Driver’s Club 2013 meemaken. Een week eerder kan er getest worden op de omloop van Mettet en drie weken later is de Trophée des Fagnes de eerste afspraak op het circuit van Spa-Francorchamps. De winter lijkt stilaan voorbij…

 

Statistiques

Compteur d'affichages des articles
586100

Qui est en ligne ?

Nous avons 33 invités et aucun membre en ligne

Photos au hasard

bgdc2012-02-39.jpg