Translator

Facebook

 Desondanks is de deelnemerslijst voor Zolder meer dan geslaagd. Heel waarschijnlijk zal de Norma M20 van Philip Daniels en Marcus Hahne, ingeschreven in Divisie 2, de toon aangeven en achter deze prototype vinden we de diverse BMW BMW M3 van Spigeleer-Grysouille, Huybrechts, Navez-Moens, Zadnikar, Franssen-Franssen, Geelen-Bayers en van de Water-van de Water. De Duitse bolides zijn ingeschreven in Divisie 3, net als de Ford Focus RS van Ronchail-Dutnoit.

 Nog meer strijd is er in Divisie 1, met heel wat Renault Clio (Divoy-Asnong, Lejeune, Buffet-Buffet, Brugma-Morlet, Despriet-Maquet, Servranckx-Crabbe), tegen de armada Honda Civic (Van Billoen-Van Damme-Vandenabeele, Vanbelle-Marrocco-Lannaux), VW Golf (Devos-Declerck, Kevers-Paisse), Peugeot 206 CC (Jeukenne-Bleus), Alfa 147 (Zanca-Vizzini), BMW 125i (Petroons-Sluys), Citroën Xsara (Junius) en de Toyota Yaris van Naniot-Deridder en Ringlet-Ringlet-Gillet.

 Niet enkel is er heel wat afwisseling in het deelnemersveld, wat me daarenboven enorm veel plezier doet, is dat er heel wat Nederlandstalige deelnemers op de BGDC afkomen”, gaat Van Billoen verder. “Een groot deel van hen komt uit de DSMEC en zij hadden niet de tijd, nog de middelen of de zin om naar het nationale niveau door te groeien. De Belgian Gentlemen Driver’s Club is voor hen een prima alternatief en zij beantwoorden dat aanbod.”

 Tijdens deze eerste afspraak zal het een en ander op beeld worden vastgelegd, waarbij het dynamisme en de goede sfeer de kern van de reportage zullen worden.

 Indien u meer informatie wenst te verkrijgen, over alles wat de BDGC aanbelangt, van reglementen tot kalender, kan u naar de website van de serie surfen www.bgdc.be of contact opnemen met Patrick Van Billoen (0475 823 020 begin_of_the_skype_highlighting 0475 823 020 end_of_the_skype_highlighting, FR & NL) of Alain Ronchail (0495 532 521 begin_of_the_skype_highlighting 0495 532 521 end_of_the_skype_highlighting, NL), die u zullen verder helpen. See you in Zolder op zaterdag…

Statistiques

Compteur d'affichages des articles
524596

Qui est en ligne ?

Nous avons 10 invités et aucun membre en ligne

Photos au hasard

bgdc2012-02-21.jpg