Beaucoup de conditions de santé différentes peuvent affecter les nerfs, les muscles, ou les flux de sang qui est nécessaire pour avoir une érection. Le diabète, l'hypertension artérielle, le durcissement des artères, les blessures de la moelle épinière, la sclérose en plaques peuvent contribuer à ED. La chirurgie pour traiter la prostate ou de la vessie problèmes peut également affecter les nerfs et les vaisseaux sanguins qui contrôlent une érection. Où achat cialis sur internet vous avez trouvé une pharmacie online ici https://trendpharm.com/ #cialis . Le principal symptôme de l'éjaculation prématurée est une éjaculation incontrôlée soit avant ou peu de temps après un rapport sexuel commence. L'éjaculation se produit avant que la personne le souhaite, avec une stimulation sexuelle minimale. Una disfunción eréctil es la impotencia de obtener o mantener una erección. comprar kamagra en chile saber cuál es el medicamento ideal para usted depende de diferentes factores.

Translator

Facebook

Belgian Gentlemen Driver’s Club 2011: Spa-Francorchamps… en Zolder om het seizoen af te sluiten

 

Na een leuk seizoensbegin op de omlopen van Zolder, Spa-Francorchamps en Croix-en-Ternois, trokken de deelnemers aan de BGDC in het begin van de zomer naar de omloop van Anneau du Rhin voor een wedstrijd georganiseerd door de lokale ASA. Tijdens de zomer volgden dan enkele weken rust, alvorens het normalerwijze richting Colmar-Berg zou gaan voor de volgende race op 10 september. Jammer genoeg gaat die race niet door en dus is het wachten tot de meeting van de 24 Uur 2PK, op 14 en 15 oktober voor de herneming van het seizoen.

 

De verantwoordelijken van het circuit van Colmar-Berg hebben beslist om hun meeting te annuleren”,legt Patrick Van Billoen uit. “We betreuren de beslissing, maar kunnen er uiteraard niets aan doen. Maar we hebben er alles aan gedaan om te bekomen dat onze circuitcompetitie, voorbehouden aan amateurs, gepassioneerde rijders en gentlemen-drivers, toch een mooi seizoeneinde zou krijgen, naar het voorbeeld van de eerste helft van het seizoen.”

 

De finale vindt echter niet plaats op de omloop van Francorchamps, waar we de voorlaatste meeting van de BGDC 2011 op het programma staat. Tijdens de meeting van de 24 Uur 2PK volgt een wedstrijd van vier uur, met start om 10u00 en de finish, uiteraard, rond de klok van 14u00. De vrije trainingen – optioneel – en kwalificaties vinden op vrijdag plaats en de Franse competitie TTE (endurance voor toerismewagens) zal, net als vorig jaar, het veld vervoegen.

 

De echte finale van de BGDC is voorbehouden aan de Race Promotion Night, ook gekend onder de naam 10 Hours of Zolder, op zaterdag 12 november. “Opgepast, de wedstrijd van de BGDC zal maar twee uur duren, waarbij de deelnemers vervolgens beslissen of ze hun race verder zetten of niet. Er is echter maar plaats voor 15 wagens in deze formule, waarbij we voorrang geven aan de deelnemers die op jaarbasis in de BGDC (dus zijn die hun deelname van Colmar betaald hebben) ingeschreven zijn. De teams die de hele race willen rijden, betalen een inschrijvingsgeld van € 1500.00, waar eventueel € 149,00 bijkomt als ze ook nog eens in het klassement van de BGDC willen opgenomen worden (niet voor de teams die vast ingeschreven zijn). Een leuke manier om het seizoen af te sluiten.

 

We noteren nog dat de Race Promotion Night een organisatie is van Circuit Zolder, die het reglement bij de RACB heeft ingediend. De wedstrijd staat open voor een hele reeks wagens uit diverse series en kampioenschappen, aangevuld met wagens die al heel lang op stal staan. De promotie van de race is in handen van Circuit Zolder, SkyLimit Events en de BGDC. De sfeer zal alvast niet op de afspraak ontbreken.

 

De organisatoren en promotoren van de BGDC zullen tussen de meetings van Francorchamps en Zolder hun kalender 2012 bekend maken, wat de deelnemers moet toelaten om zich goed op het volgende seizoen voor te bereiden. Rendez-vous dus op het mooiste circuit van de wereld, midden oktober, voor de volgende race van de Belgian Gentlemen Driver’s Club…

Source : http://www.autosport.be/?p=20091

Statistiques

Compteur d'affichages des articles
748175

Qui est en ligne ?

Nous avons 18 invités et aucun membre en ligne

Photos au hasard

bgdc2012-02-01.jpg